Cégek számára mérnöki szolgáltatások!

 

 

Gyártástechnológia

fejlesztés- tanácsadás- kivitelezés

több évtizedes tapasztalattal

 

SMART&Fast Kft.

Az elmúlt 20-30 évben – mint az ipar és az élet minden területe – a gyártástechnológia fejlődése is sokszorosára gyorsult.

Új, több orsós, több revolverfejes esztergák, megmunkálóközpontok jelentek meg. A marószerszámoknál a különleges ötvözetek, bevonatok és formák jelentik az új technológiát.

A mérés, minőségbiztosítás területére is betört az informatika: számítógéppel vezérelt mérés, kiértékelés, lézeres letapogatás, statisztikai szoftverek, hogy csak néhány példát említsünk. A fejlődés a palettacserélő és befogórendszereket sem kerülte el.

A gyártás és minőségbiztosítás folyamatait a LEAN szemlélet számos ponton átalakította. Ma már ritka az a cég, amely nagyobb mennyiségű készterméket raktároz akár beszállítói, akár megrendelői oldalon. Ez oda vezetett, hogy a szériák hossza csökkent és az átállások száma növekedett. Sajnos a legtöbb cégnél nincs olyan szakember, aki a fent említett területeket mind átlátja.

Ebben tud segíteni vállalkozásunk, ahol a gyártástechnológia területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező specialisták segítik ügyfeleinket.

Kapcsolat: +36-20-969-4019

Tudjon meg róluk többet itt:

http://www.sftechnologies.eu/